dilluns, 15 de febrer del 2010

DIA DE LA CROSTA

No he pogut aguantar la tentació i he tingut d'escriure sobre l'Arròs amb Crosta, després d'estar escarbant per internet, no he vist cap Crosta que valga la pena, els de la Vega Baixa volen apoderar-se de la nostra "Crosta", però tot s'ha de dir que les receptes que pengen per internet pareixen més una recepta d'un putxero que de Crosta.

He vist que hi ha crostes que tene desde ceba, tomaca, creilles, llangonisetes, fins a pesols i moltes barbaritas més.

Jo baix vos pose els ingredients pegolins per si hi ha algú que no està al 100% al dia:
  • 1 "cabeça" d'alls
  • Cigros
  • Costella de cerdo
  • Aletes de pollastre
  • 1 Botifarra
  • 1/2 got d'arros per persona
  • 1 got de caldo per persona
  • 2 ous per persona
Es sofregeix la carn, es posa tot dins d'una cassola de test al forn i quan està fet s'agreguen els ous batuts, i esperem que es doren.

Més o menys es una guia un poc ràpida per a seguir, més informació que cadascú pregunte a les mares o a les avies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada